Yükleniyor...

Yükleniyor...

Zeytin Ağacı 2. Sezon Çekimlerine Başladı

Zeytin Ağacı 2. Sezon Çekimlerine Başladı

Netflix'in 2022 yılında yayınlanan Zeytin Ağacı dizisi, izleyicileri farklı hikayesiyle büyülemişti. Türkiye dışında "Another Self" ismiyle de tanınan dizi, insanların geçmişte yaşananların etkisini taşıdıkları ve anlamlandıramadıkları durumların kaynağının geçmişte yaşananlardan geldiğini anlatan bir hikayeye sahip.

Zeytin Ağacı dizisi, önemli senaristlerden biri olan Nuran Evren Şit tarafından kaleme alınmış ve Ayvalık'ta çekimleri yapılmıştı. Dizide, Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Serkan Altunorak, Füsun Demirel, Fırat Tanış ve Rıza Kocaoğlu gibi önemli oyuncular yer almıştı.

Ekip, ikinci sezon için tekrar bir araya geldi ve yeni dönemin çekimlerine başladı. Tuba Büyüküstün, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, arkadaşlarıyla tekrar bir araya gelmenin heyecanını yaşadığını ifade etti. Saç, makyaj ve kostüm provası yapıldıktan sonra çekimlere başlandı.

Tuba Büyüküstün, "Ada ile tekrar buluşmak, herkesle tekrar buluşmak, bunun için çok uzun süre bekledik. En azından bana öyle geldi. Hikayenin içine tekrar dalıp, tekrar keşfetmek, tekrar kaybetmek, bu yolculuğa tekrar başlamak başka bir şekilde... Sabırsızlıkla bekliyorum" şeklinde konuştu.



Zeytin Ağacı