Yükleniyor...

Yükleniyor...

Yaratılan Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

Yaratılan Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

Netflix, Çağan Irmak'ın yazıp yönettiği "Yaratılan" dizisini çok yakında izleyicilerle buluşturacak. Dizinin yayın tarihi ve ilk görüntüleri paylaşıldı. Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez, dizinin başrollerinde yepyeni ve sıra dışı imajlarıyla yer alıyor.

Dizi, Mary Shelley'in "Frankenstein" eserinden esinlenerek tasarlandı. 8 bölümlük bir dizi olarak karşımıza çıkacak olan yapım, şimdiden büyük bir merak ve heyecan yaratmış durumda bulunuyor.

Dizinin kadrosunda Engin Benli, Şifanur Gül, Bülent Şakrak, Sema Çeyrekbaşı, Şehsuvar Aktaş, Devrim Yakut, Durul Bazan, Macit Koper, Ümmü Putgül, Ekremcan Arslandağ ve Şennur Nogaylar gibi birçok başarılı isim bulunuyor. O3 Medya tarafından hazırlanan Yaratılan dizisi, 20 Ekim'de Netflix'te izleyicilerle buluşacak. Fragmanı büyük bir heyecanla beklenen dizi, merakla takip ediliyor.

Usta yönetmen ve senarist Çağan Irmak, daha önce 2006 yapımı "Babam ve Oğlum" filmiyle "Nürnberg Türkiye-Almanya Film Festivali Halk Jürisi Ödülü" ve "Halk Jürisi Ödülü" kazandı ve 2008 yapımı "Ulak" filmiyle "Radikal Gazetesi Halk Ödülü"ne layık görülmüştü.



Yaratılan