Yükleniyor...

Yükleniyor...

Ufuk Özkan Organ Nakli Konusu Açıklık Getirdi

Ufuk Özkan Organ Nakli Konusu Açıklık Getirdi

Geniş Aile dizisinde Cevahir karakterine hayat veren ve geniş kitlelerin sevgisini kazanan oyuncu Ufuk Özkan, siroz olduğu ve organ nakli gerektiğiyle ilgili çıkan haberlere Instagram hesabı üzerinden yanıt verdi.

48 yaşındaki oyuncu hakkında çıkan haberlerde, Özkan'ın rol için kilo vermek isterken fazla kilo kaybettiği, bağışıklık sisteminin zarar gördüğü ve acilen organ nakli ameliyatı olması gerektiği iddia ediliyordu.

Özkan, yaptığı paylaşımda bir süredir karaciğer problemleri yaşadığını ve doktorların organ nakli ihtimalini gözlem altında tuttuğunu belirtti.

"Elbette organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında tutuluyor ve düzenli kontroller yapılıyor. Gelişebilecek süreçler hakkında önceden görüşmeler yapılıyor. Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldüm." diyen Özkan, mesajını şu şekilde tamamladı:

"Hayat, hastalıklarla birlikte yaşamayı öğrenmemizi gerektiriyor. Ancak bu süreçlerin hiçbir zaman işimi etkilemesine izin vermedim. Allah'ın izniyle bundan sonra böyle bir niyetim yok, en kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle karşınıza çıkacağım. Tüm sevgi ve dualarınız için çok teşekkür ediyorum. Saygı ve sevgilerimle, Ufuk Özkan (abiniz, kardeşiniz). İyi ki varsınız."



Geniş Aile