Yükleniyor...

Yükleniyor...

Üç Kuruş Finale Hazırlanıyor

Üç Kuruş Finale Hazırlanıyor

6 bölüm sonra Türk dizi dünyasına veda edecek olan Üç Kuruş dizisi büyük bir hızla büyük finale hazırlanıyor. Bu haftaki bölümünde önemli karakterlerinden biri daha uğurlayan dizide işler iyice karışıyor.

Bu hafta Baybars'ı öldürmek için plan yapan Hala'nın son anda Kılıç tarafından devre dışı bırakılmasına maruz kalan izleyiciler, bu kötü haberin dışında geçen bölüm finalinde öldü sanılan Şesu'nun diirilişi ile bir nebze olsun hayata tutundu.

Önümüzdeki haftalar başrol oyuncularından birkaçını daha dizinin dışına alacak Üç Kuruş'ta finalde ise mutlu bir senaryo planlanmıyor. Özellikle alt sınıf bir ailenin var olma savaşını konu alan ve ötekileşmenin rüzgarını üst perdeden hissettiren dizi, öncülleri gibi popüler olamasa da Türk dizi dünyasına renk katmayı başardı.

İlk dönemde bol bol ekrana getirilen müzikal kısımdan beklentilerini alamayıp vazgeçen Üç Kuruş'un daha çok derin devlet içinde at koşturan bir mafya babasına odaklanması reytingler konusunda biraz artı getirse de, daha sonraları düşüş zincirine devam etti.

Sonuç olarak bu haftaki bölümü ile AB reyting ölçümlerinde ancak 10. sırada kendine yer bulabildi.



Üç Kuruş