TRT 1 Yaz Dönemine Hazır

TRT 1 Yaz Dönemine Hazır

Son dönemde özel kanalları reytingleri ile geçen yapımları seyirci karşısına çıkarmasıyla dikkat çeken TRT, yaz dönemine de 3 yeni dizi ile giriyor. Yavaş yavaş sezon finallerine ulaştığımız bu haftaların ardından ekranlarda yeni diziler göreceğiz.

Öncelikle TRT’nin aile temalı dizilere yöneldiği de gözlerimizden kaçmıyor. Sezon dizilerinin finalle buluşacağı ekranlarda bu kez yaz dizileri yer almaya başlayacakken; sezon içerisinde yakaladığı seyirci kitlesini kaybetmek istemeyen TRT 1, üç yeni dizi için hazırlıkların startını verdi. TRT 1 dizilerine ilişkin detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Bu yaz için ilk olarak “Kendi Düşen Ağlamaz” isimli bir diziyi seyirci karşısına çıkarmayı planlayan TRT 1 , bu dizide tamirci ustası Serkan ile bir otelde staj yapan Alize’nin hikayesinin ekranlara getirecek.

İkinci olarak, Neşeli Günler ismiyle ekrana gelecek olan yaz dizisindede Neşe isimli bir kadın ve ailesinin başından geçen renkli hikayeleri anlatılacak.

Son olarak da önceleri ismi Eski Yeni olarak belirlenen daha sonrasında ise Benim Güzel Ailem şekline dönüştürülen dizi yayına gelecek. Bu dizi de Onur Buldu, Erdal Özyağcılar gibi isimlerin de yer aldığını unutmayın.

TRT 1 bu yaz dönemine bomba gibi hazırlanıp reytingleri toplama peşinde gibi görünüyor.

İyi seyirler…



Benim Güzel Ailem