Yükleniyor...

Yükleniyor...

Teşkilat Dizisinde Büyük Veda

Teşkilat Dizisinde Büyük Veda

Teşkilat dizisinin dördüncü sezonuna başlayacak olan başrol oyuncularından Deniz Baysal, diziye veda ediyor. Zehra Balaban karakterini canlandıran Deniz Baysal, yeni sezonda dizide yer almayacak.

Diğer başrol oyuncusu Murat Yıldırım ise diziye devam edecek ve yeni bir TİM kurulacak.

Deniz Baysal, diziye veda mesajını sosyal medya hesabından şu şekilde paylaştı:

"Benim için hiç kolay değil. Kısa nasıl yazar anlatırım bilmiyorum. Bir yolun sonuna geldik. Benim için unutulmayacak, tadı her zaman damağımda kalacak bir proje oldu. Bu yolculukta 3 sezondur emeği geçen bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum, bir kusurum olduysa affola. Bitse de her zaman yanınızdayım. Unutulmaz anılar yaşadık beraber. Ne mutlu bana. Yolunuz hep açık olsun ve siz kıymetli seyircimiz 3 sezondur bana verdiğiniz destek, yaptığınız her eleştiri için teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Nasıl veda edeceğimi hiç düşünmemiştim. Teşkilat kadrosundan bir Zehra Balaban geçti. Ağlamıyorum gözüme hançer kaçtı."

Murat Yıldırım da ekip arkadaşına sosyal medya hesabından "Dostum, canım. Senin için her şeyin en güzeli en iyisi olsun, seni tanımak çok değerli. Her zaman yanındayım." yorumunu yaptı.



Teşkilat