Tabii Platformu Yayına Başladı

Tabii Platformu Yayına Başladı

Geçtiğimiz haftalarda hizmete giren yeni dijital platform tabii yayına başladı. "Tabii", "www.tabii.com" adresinden erişilebilirsiniz. İlk etapta Türkiye'deki kullanıcılara ücretsiz sağlanacak olan servisin gelecekte ücretli bir üyeliğe geçmesi planlanıyor. Aksiyon, komedi, tarihi drama ve animasyon gibi birçok içerik, platformda izleyicilerle buluşmaya başladı bile...

"Bizi birleştiren nedir?" sloganıyla yola çıkan Tabii, Türkiye'nin hikayelerini, sesini dünyaya duyurmayı hedefleyen bir platformdur. Kütüphanedeki içerik süresi toplamda 15 bin saat ve yazılımı/teknik altyapısı tamamı Türk mühendislerinden oluşan TRT ekibi tarafından hazırlanmıştır.

Öncelikle 25 ülkede ve 5 dilde (İngilizce, İspanyolca, Arapça ve Urduca) erişilebilir olan Tabii, seslendirme seçenekleri sunan platforma akıllı telefon, tablet, televizyon ve bilgisayar gibi birçok cihazdan erişebilmek mümkün.

Dizi Arşivi olarak da kendileri takip kalarak tüm dizileri ile ilgili künye bilgilerini sistemimize aktarmaya başladık. Kendilerine ekip olarak başarılar diliyoruz.



Modern Doğu Masalları