Yükleniyor...

Yükleniyor...

Şahsiyet 2.Fasıl'ın Yayın Tarihi Belli Oldu

Şahsiyet 2.Fasıl'ın Yayın Tarihi Belli Oldu

Şahsiyet dizinin 2. sezonunun yayın tarihi açıklandı. Haluk Bilginer'in başrolünde olduğu polisiye ve dram türündeki dizi yeni bölümleriyle geri dönüyor. Yeni sezon 13 Kasım'da başlayacak.

2018 yılında puhutv platformunda başlayan ve bir sezonluk mini dizi olarak izleyicilerle buluşan Şahsiyet, emekli adliye memuru Agâh Beyoğlu'nun Alzheimer teşhisi konulmasının ardından yaşanan cinayetlerle dolu serüvenlerini takip ediyordu.

Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Haluk Bilginer'e En İyi Erkek Oyuncu Performansı ödülü kazandıran dizi, dünya çapında büyük yankı uyandırdı ve Meksika televizyonlarında "El Asesino Del Olvido" adıyla uyarlandı. Yönetmenliğini daha önce "Daha," "Uysallar" ve "Boğa Boğa" gibi yapımlarda görev almış olan Onur Saylak üstlenirken, senaryosu yazar Hakan Günday'a ait olan dizi başarıdan başarıya koşmuştu.

Şahsiyet Dizinin 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak" sorusunun cevabı da sonunda yanıt buldu. Mini dizi olarak başlamış olsa da, Şahsiyet'in büyük başarısı devam sezonu için kapıları açtı.

Başlangıçta Disney Plus Türkiye tarafından geliştirileceği duyurulan dizi, daha sonra Disney'in politika değişikliği nedeniyle sahipsiz kalmıştı. Ancak Rams Grubu tarafından satın alındıktan sonra, Gain, yeni projelerle adından söz ettirmek istediğini göstererek Ekim ayının başında Şahsiyet 2. sezonunun yayın haklarını aldığını duyurdu. Ve sonunda, yeni sezonun yayın tarihi kesinleşti. Dijital yayın platformu, Şahsiyet 2. Sezon'un 13 Kasım 2023 tarihinde yayınlanacağını sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

Toplamda 12 bölüm süren ilk sezonda Cansu Dere tarafından canlandırılan Nevra Elmas, yeni sezonda da yer alacak. İkinci sezon ise toplam 10 bölümden oluşacak.

Haluk Bilginer ve Cansu Dere'ye eşlik eden diğer oyuncular arasında İlker Aksum, Nergis Öztürk, Ahmet Mümtaz Taylan ve Recep Usta gibi isimler bulunuyor. İkinci sezonun hikayesi, Agâh Beyoğlu ile Avustralya'dan dönen kızı Zuhal Beyoğlu'nun yeni maceralarını konu alacak. Ancak hikayenin detayları hakkında henüz resmi bir bilgi bulunmuyor.

Gain yeni sezonun duyurken Agâh Beyoğlu sesi ile izleyicilere şunu ifade etti : "Siz hiç ölümden döndünüz mü? Ben döndüm... Ama nereye döndüm?"



Şahsiyet