Yükleniyor...

Yükleniyor...

Şahane Hayatım Ekran Yolculuğuna Başlıyor

Şahane Hayatım Ekran Yolculuğuna Başlıyor

Çarşamba günü ilk bölümü ile Fox TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Şahane Hayatım dizisinden beklentiler çok yüksek.

Uzun süre Züleyha rolü ile ekranlarda kalan Hilal Altınbilek bu yeni projesinde yine benzer bir rol ile zorluklar karşısında mücadele veren bir kadını oynayacak. Fakat hikaye bu sefer suç ilişkileri ile de örülmüş görünüyor.

Çok büyük uçurumların ve ayrıcalıklı insanların dünyasında başarılı, burslu, matematik şampiyonu bir genç kız olan Şebnem, etrafını sarmış ilgisizliğe, sevgisizliğe, hoyratlığa rağmen hayallerini ayakta tutmaya çalışıyor. Hayatın her hücresine işlemiş adaletsizlik ise onu çok büyük bir seçim yapmaya ve haydut olmaya zorluyor. Genç Şebnem bu gidişata karşı durmayı bırakıp, rüzgarı arkasına almaya karar verip yapmaması gereken bir şeyi yapıyor ve hayatını değiştiriyor. Hem çok büyük bir suç işleyerek.

Peki sonra? Suç dolu geçmişi onun peşini bırakmıyor. Zengin ve çok büyükcanavarlara karşı tek başına savaşırken, gerçek benliğini keşfedecek olan Şebnem, kendi hikayesini cesurca baştan yazacak.



Şahane Hayatım