Reyting Raporu : 29 Ocak - 4 Şubat Haftası

Reyting Raporu : 29 Ocak - 4 Şubat Haftası

Dizi Arşivi olarak reyting raporları özetimizi her haftaya yayınlamaya başlıyoruz demiştik. Yılın ikinci raporu ile yine karşınızdayız. Verilerimiz ulusal istatistik servisi olarak kabul edilen TİAK'tan alınmıştır. Tiak raporları ışığında günlük reytinglerde ilk 10 giren programdan sadece dizileri ayırıp size günlük liderlik tablolarını ve potansiyel gelecek izlenimlerini sunacağız.

29 Ocak Pazartesi günü liderliği sıkıntılı günleri geri bırakan Kızıl Goncalar aldı. Kudüs Fatihi geçen hafta olduğu gibi 2. sırada yer alırken Ömer dizisi ile Kızıl Goncaların gelişi ile birlikte artık 3. sıraya tamamen yerleşmiş oldu. Haftanın bir diğer dizisi Safir ise ilk 10'da kendine yer bulamadı. Bu durum finale artık çok daha yakın olduğunu gösteriyor.

30 Ocak Salı günü liderliğini uzun süredir olduğu gibi Yabani dizisi alırken, ikinciliği finaliyle Aile dizisi aldı. Üçüncülük, dördüncülüğü ise Ben Bu Cihana Sığmazam ve Üç Kız Kardeş dizilerinin oldu. Üç Kardeş dizisi 3.27 reyting oranı ile sıkıntı noktada yer almaya devam ediyor. Muhtemelen sezon sonuna kadar yayında kalabilecek. Tabi kanalı fikrini değiştirmezse…

31 Ocak Çarşamba günü liderliği yine Kuruluş Osman alırken, ikincilik ve üçüncülüğü Sandık Kokusu ve Şahane Hayatım dizileri alıyor. Bu diziler güvenli alanda yayın hayatlarına devam ederken yeni başlayan Bir Sevdadır dizisi ilk 10’a giremedi. Dizide yönetmenlik koltuğunda ve senaryoda değişiklikler yapıldığı da geçtiğimiz günlerde medyada yer aldı.

1 Şubat Perşembe günü liderliğini yeni başlayan İnci Taneleri dizisi alırken bu hafta 12 üzerinde reyting alarak ile inanılmaz çıkışını devam ettirdi. Hudutsuz Sevda dizisi 4'li oranlara gerilerken, Aldatmak ve Sakla Beni dizileri de biraz daha reyting kaybetti. Sakla Beni dizisi bu hafta ilk 10’a giremeyerek kendini tehlikeli alanda buldu. Sakla Beni dizisi için erken bir final gelebilir.

2 Şubat Cuma günü liderliği Kızılcık Şerbeti alırken Yalı Çapkını, Gaddar, Arka Sokaklar ve Ateş Kuşları şeklinde bir dizilim oluşuyor. Gaddar, Arka Sokaklar ve Ateş Kuşları dizisi 3'lü seviyelerde reytinglere sahip bu da dizilerin gelecek kaygılarını artmıştır görünüyor. Yalı Çapkını ise güvenli bölgede yayın hayatına devam ediyor.

3 Şubat Cumartesi günü liderliği Gönül Dağı dizisi alırken, Kardeşlerim dizisi ikinci oluyor. Yeni başlayan Kopuk dizisinin düşüşü sürüyor. Bu durum dizinin çok uzun ömürlü olmayacağını gösteriyor.

4 Şubat Pazar günü liderliği ise Yargı dizisi alıyor. Onu Teşkilat ve Kirli Sepeti takip ediyor. 2 dizi de 5 li oranların üzerinde güvenli bir şekilde yayın hayatına devam ediyor.

Yeni haftada yeni rapor ve bilgilendirmeler ile görüşmek üzere...



İnci Taneleri