Reyting Raporu : 22-29 Ocak Haftası

Reyting Raporu : 22-29 Ocak Haftası

Dizi Arşivi olarak reyting raporları özetimizi her haftaya yayınlamaya başlıyoruz demiştik. Yılın ikinci raporu ile yine karşınızdayız. Verilerimiz ulusal istatistik servisi olarak kabul edilen TİAK'tan alınmıştır. Tiak raporları ışığında günlük reytinglerde ilk 10 giren programdan sadece dizileri ayırıp size günlük liderlik tablolarını ve potansiyel gelecek izlenimlerini sunacağız.

22 Ocak Pazartesi günü liderliği bu hafta uzun bir aradan sonra geri dönen Kızıl Goncalar aldı. Bu durum geçen haftanın birincisi olan Ömer dizisini ise 3. sıraya attı. Kudüs Fatihi geçen hafta olduğu gibi 2. sırada yer aldı. Haftanın diğer dizisi Safir ise ilk 10'da kendine yer bulamadı. Bu durum finale yakınlaştığını gösteriyor.

23 Ocak Salı günü liderliğini geçen hafta olduğu gibi Yabani dizisi alırken, ikincilik, üçüncülük, dördüncülüğü ise Aile, Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş dizilerinin oldu. Aile dizisi ise final yaparak yayın hayatını sonlandırdı. Üç Kardeş dizisi 3.24 reyting oranı ile bu hafta biraz nefes almış oldu bu durum sezon sonuna kadar diziyi taşıyabilir gibi görünüyor.

24 Ocak Çarşamba günü liderliği yine Kuruluş Osman alırken, ikincilik ve üçüncülüğü Sandık Kokusu ve Şahane Hayatım dizileri alıyor. Diziler güvenli alanda yayın hayatlarına devam ediyor.

25 Ocak Perşembe günü liderliğini yeni başlayan İnci Taneleri dizisi alırken 10 üzerinde reyting alarak ile inanılmaz bir başlangıç yaptı. Geçen haftanın birincisi Hudutsuz Sevda dizisi 4'li oranlara gerilerken, Aldatmak ve Sakla Beni dizileri de biraz daha reyting kaybetti. Fakat bu durum dizilerin yayın hayatlarına normal olarak devam etmelerine mani olmayacak gibi görünüyor. Fakat İnci Taneleri çıkışını sürdürürse işler değişebilir.

26 Ocak Cuma günü liderliği Kızılcık Şerbeti alırken Yalı Çapkını, Gaddar, Ateş Kuşları şeklinde bir dizilim oluşuyor. Arka Sokaklar ise ilk 10'da kendine yer bulamadı. Ateş Kuşları dizisi 3'lü seviyelerde reytinglere sahip bu da gelecek kaygılarını artmıştır görünüyor. Gaddar ilk hafta raporuna göre aldığı 4.5 reyting oranının benzerini alarak yerini korumuş görünüyor.

27 Ocak Cumartesi günü liderliği Gönül Dağı dizisi alırken, Kardeşlerim dizisi ikinci oluyor. Yeni başlayan Kopuk dizisi beklentilerin aksine 2.83 reyting ile açılış yapmış görünüyor. Bu durum dizinin çok uzun ömürlü olmayacağını gösteriyor.

28 Ocak Pazar günü liderliği ise Yargı dizisi alıyor. Onu Teşkilat ve Kirli Sepeti takip ediyor. 2 dizi de 4-5 li oranların üzerinde güvenli bir şekilde yayın hayatına devam ediyor.

Yeni haftada yeni rapor ve bilgilendirmeler ile görüşmek üzere...



İnci Taneleri