Yükleniyor...

Yükleniyor...

Prime Video ilk Türk Dizisi Düğüm ile Geliyor

Prime Video ilk Türk Dizisi Düğüm ile Geliyor

Prime Video, ilk yerli türk dizisi olan Düğüm'ün çekimlerine başladı. Düğüm, Bergüzar Korel'in başrolünü üstlendiği ve 2024 yılında Prime Video platformunda izleyicilerle buluşacak. Düğüm'ün kadrosunda ayrıca Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak da yer alıyor.

Onur Güvenatam tarafından yapımcılığı üstlendiği dizi, Can Ulkay tarafından yönetiliyor ve senaryosu Hilal Yıldız, Nazlı Sunlu Kaçan ve Yekta Torun tarafından kaleme alınıyor.

OGM Pictures tarafından üretilen bu dedektiflik draması ve gerilim türündeki dizi, başarılı bir haberci olan Neslihan Turhan'ın hikayesini anlatıyor. Neslihan Turhan, dürüstlüğü ile tanınan bir habercidir ve kayıp kişi dosyalarının ve cinayetlerin ele alındığı "Tek Gerçek" programını sunmaktadır. Kariyerinin zirvesinde olan Neslihan, ünlü bir habercidir.

Ancak, Neslihan'ın dürüstlük ve adalet üzerine kurulu dünyası, tek çocuğu Can'ın arkadaşı Leyla'yı öldürmekle suçlandığı zaman altüst olur. Annelik iç güdüsü ile oğlunu koruma ve gerçeğin ortaya çıkmasını sağlama arasında sıkışıp kalan Neslihan'ı, hayatının en önemli kararı beklemektedir. Peki Neslihan bunla yüzleşebilecek midir? Oğlunu hapishaneye gönderme riskini alarak Leyla'nın asıl katilini bulmaya çalışacak mıdır?



Düğüm