Yükleniyor...

Yükleniyor...

Netflix'in En Kötü Dizisi Seçildi

Netflix'in En Kötü Dizisi Seçildi

Yapılan bir ankete göre şimdiye kadar Netflix'te yayınlanan dizilerden en kötüsü belirlendi. Listede yarışan dizilerden en çok oy alanı ise Obliterated dizisi oldu.

30 Kasım'da Netflix'de yayınlanmaya başlayan Obliterated eğlenceli ve farklı konusuyla merak ediliyordu. 8 bölümlük ilk sezonuyla dikkat çeken dizi Dailymail'de dizi severlerin şimdiye kadar izledikleri en kötü dizi olarak belirlendi.

Cobra Kai'nin yaratıcıları tarafından ortaya konan Obliterated dizisi, sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. İlk sezonu 8 bölümden oluşan dizi, izleyici kitlesini iki ayrı görüşe bölmesiyle farklı sesler de ortaya çıkmıştı.

Dizide, Las Vegas'a yönelik ölümcül bir tehdidi önlemek üzere gönderilen özel kuvvetler ekibi merkezi bir konu olarak ele alınırken, ekip başarıyla bombayı etkisiz hale getirdikten sonra bu zaferi içki, uyuşturucu ve seksle kutluyordu.

Fakat büyük kutlamadan sonra sarhoş ve kontrolsüz bir durumda olan ekip, imha ettikleri bombanın aslında sahte olduğunu fark ederler ve artık o zil zurna sarhoş halleriyle başa çıkmak, kişisel sorunlarını çözmek, gerçek bombayı bulmak ve dünyayı kurtarmak için zorlu bir mücadele içine girmek zorundadırlar.



Obliterated