Yükleniyor...

Yükleniyor...

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Zirvede!

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Zirvede!

Pazartesi günü ilk bölümü ile TRT 1 ekranlarında yayın çıkan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi reyting sonuçları ile kanalın yüzünü güldürdü.

Yüzyıllar öncesine giderek, Kudüs'ü işgalden kurtaran Selahaddin Eyyubi'nin hikayesini anlatan "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi" adlı dizi, TRT 1 ekranlarında yayınlanan ilk bölümüyle izleyicileri etkilemeyi başardı. #KudüsFatihiSelahaddinEyyubi etiketiyle sosyal medyada Türkiye gündeminde birinci sıraya yerleşen dizi, ilk bölümüyle reytinglerde zirveye oturdu.

İlk bölümüyle Tüm Kişiler kategorisinde 6.57 reyting, AB kategorisinde 7.29 reyting, ABC1 kategorisinde ise 7.36 reyting payı elde ederek en çok izlenen dizi oldu.

Sezonun iddialı yapımlarından biri olan "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi", güçlü oyuncu kadrosu ve yüksek prodüksiyonuyla dikkat çekiyor.

Başrollerini Uğur Güneş ve Dilin Döğer'in paylaştığı dizide, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici, Seda Yıldız gibi başarılı isimler de yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Sedat İnci bulunurken, senaryo ise Serdar Özönalan'a ait.



Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi