Kübra 2. Sezon Onayını Aldı

Kübra 2. Sezon Onayını Aldı

Netflix, Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu ve Taylan Biraderler tarafından hazırlanan Kübra adlı dizisinin ikinci sezonunu onayladığını duyurdu. Afşin Kum'un aynı isme sahip romanından uyarlanan ve Onur Güvenatam'ın yapımcılığını üstlendiği dizi, ilk sezonunda izleyicilerin büyük ilgisini çeken sıra dışı hikayesiyle dikkat çekti. Dizinin ikinci sezonunun Haziran ayında yayınlanması planlanıyor.

Kübra'nın yeni sezon kadrosunda Çağatay Ulusoy'un yanı sıra Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu, Nazan Kesal, Cihan Talay, Aytek Şayan, Meriç Rakalar, Deniz Işın, Onur Ünsal, Mehmet Çağrı Çıtanak ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi başarılı isimler yer alıyor.

Dizinin ikinci sezonu, Gökhan'ın inancı adına Kübra hakkındaki gerçeği öğrenmesiyle başlıyor. Sarsılmaz inancının ona verdiği güçle her kararının bir bedeli olduğu bir dönemde, Gökhan artık inancına sahip çıkma ve doğru yolu bulma mücadelesi verecektir. Ancak bu yolculukta, düşmanlarıyla değil, aynı zamanda sevdikleriyle ve hatta kendi içsel mücadelesiyle de yüzleşmesi gerekecektir. Gökhan'ın Semavi olarak seçtiği yolda ilerlerken, Kübra'nın ona karanlığı aydınlatmada nasıl bir rol oynayacağı merak konusu olacaktır.



Kübra