Kızılcık Şerbeti'nde Görkem'in Yükselişi

Kızılcık Şerbeti'nde Görkem'in Yükselişi

Geçtiğimiz haftalarda Kızılcık Şerbeti dizisine Görkem karakteri ile dahil olan Özge Özacar, annesinin de karakter olarak diziye katılması ile birlikte ana karakterler arasında ciddi bir konuma yükseldi.

İlk olarak Ömer ile yakınlaşan Görkem şimdi de Doğa'dan ayrılan Fatih ile yakınlaşması işleri bambaşka bir noktaya götürdü. Kıvılcım ve Ertuğrul'un ilişkisinin sonra ermesi sonrasında tekrar Ömer ile bir araya gelmesi fakat, Görkem'in etkisinden çıkmayan Ömer'in iki arada bir kalması sonucunda işler sarpa sarmış görünüyor.

Görkem'in her ne kadar konudan bağımsız olarak sadece kendi özgürlüğü ve ailesinin etkisinden çıkarak tek olmasyı istemesi neticesinde bu sefer Fatih ekseninde Pembe hanımın radarına girmiş bulunuyor.

Pembe hanımın dizinin fragmanında yakında düğümüz var demesi ile Hem Alev'in ailesinden intikam almak istediğini hem de Ömer'i bu noktada bilmeden de olsa koruduğunu görüyoruz.

Yükselen reytingler ve karakterleri ile bambaşka bir noktaya ulaşan dizinin hikayesini günden günde geliştirmesi de bir tebriği hakediyor. Görkem'in yakında aile içinde çok daha önemli bir noktaya geleceği de gözden kaçmıyor.



Kızılcık Şerbeti