Yükleniyor...

Yükleniyor...

İnci Taneleri Yeni Tanıtımı ile Geldi

İnci Taneleri Yeni Tanıtımı ile Geldi

Bir süre önce yayınlanan ilk tanıtımı ile tepki toplayan ve yeni dönemde yayınlanması planlanan Yılmaz Erdoğan dizisi İnci Taneleri yeni bir tanıtım videosu ile geldi.

Videoda Ankara pavyonlarından bir sahnede görülen oyuncu Hazar Ergüçlü figürleri ile izlenme sayılarını üst noktalara çıkardı. Dizinin konu olarak bir öğretmene odaklanması dışında zaman atlması ile geleceğe ve olayların sonrasına odaklanması bekleniyor.

Öğretmen Azem ve hapishane günleri, dışarı çıktığında ise ailesini bambaşka yerlerde göreceği gerçeği izleyinin ilgisini çekecek mi göreceğiz.

Karısı ve iki çocuğuyla mutlu bir hayatı olan Azem, öğrencilerinin çok sevdiği bir edebiyat hocasıyken tek bir gecede hayatı baştan ayağa değişir. Yıllarını dört duvar arasında geçiren Azem hapishaneden çıktığında tek bir amacı vardır. Çocuklarını bulup, onlarla yeniden bir masa etrafında oturabilmek. Lakin Azem’in unuttuğu bir şey vardır. Zaman; Azem’in çocukları için de aynı şekilde zor geçmiş, artık onlar da zamanın zembereğinden geçip bambaşka hayatlar kurmuşlardır.

Bakalım bu yeni hayatta ona yer kalmış mıdır?



İnci Taneleri