Yükleniyor...

Yükleniyor...

IMDB 2023'ün En İyi Dizilerini Açıkladı

IMDB 2023'ün En İyi Dizilerini Açıkladı

Bu yılın en iyi dizileri, IMDb'ye göre şu şekilde sıralandı:

"The Last of Us": Zombi distopyasında geçen bu dizi, zombi ısırığından etkilenmeyen Ellie ve onu korumaya söz veren Joel'in yaşadıklarına odaklanıyor.

"Ahsoka": "Return of the Jedi" olaylarından beş yıl sonrasını ele alan bu dizi, Ahsoka Tano'nun maceralarına odaklanmaktadır.

"Succession": Jesse Armstrong'un yaratıcılığını üstlendiği dizi, küresel bir medya ve eğlence holdingi olan Waystar RoyCo'nun sahipleri olan Roy ailesinin, aile reisi Logan Roy'un sağlığının tehlikede olduğu bir ortamda şirketin kontrolü için mücadelesini anlatıyor.

"Black Mirror": İnsanlığın en kötü özelliklerini, en büyük buluşlarını ve daha fazlasını gözler önüne seren bu antoloji dizisi, çarpık öykülerle seyirciyle buluşuyor.

"The Mandalorian": Pedro Pascal ve Katee Sackhoff'un başrolünde olduğu bu dizi, Star Wars serisinin VI ve VII filmleri arasındaki 30 yıllık süreci ele alıyor.

"One Piece": Genç korsan Monkey D. Luffy'nin, hasır şapkası ve çılgın mürettebatıyla birlikte hazineyi bulmak için çıktığı yolculuğu konu edinen bu dizi.

"The Fall of the House of Usher" (Usher Evi'nin Çöküşü): Servetlerini korumak için kurulan aile hanedanlığı mirasçılarının esrarengiz ölümlerini anlatan bu dizi.

"Ted Lasso": Bir Amerikan futbol takımını yöneticiliği verilen adamın hikayesini konu alan bu dizi.

"The Bear": Gastronomi dünyasından genç bir şef olan Carmen 'Carmy' Berzatto'nun hayatının, erkek kardeşinin intiharıyla değişmesini ve Chicago'ya dönen Carmen'ın, başta uyumsuz görünen insanların restoranı yoluna koyma çabalarını ele alan bu dizi.

"Gen V": Gelecek nesil kahramanları olmak için üniversiteye giden genç süper kahramanların odaklandığı hikayeleri içeren dizi.



The Last of Us