Yükleniyor...

Yükleniyor...

Gönül Dağı'nın Serdar'ı Dönmeyecek

Gönül Dağı'nın Serdar'ı Dönmeyecek

Bir süredir spekülasyon konusu haline getirilen Gönül Dağı karakterlerinden Serdar için TRT-1'in yeni dönem için yaptığı açıklama ile çözüme ulaşıldı.

Dizinin ilk sezonunda son bölümde tutkulu bir aşkın eşiğinde olan Serdar karakteri bir mektup bırakarak ortadan kaybolmuştu. Elif ise bu durumu kabullenmemiş halen bir umut içinde beklemeyi seçmişti. Fakat diziden ayrılan Utku Ateş, yeni bir dizi olan Cam Tavanlar dizisinin ekibine dahil olmuştu.

Cam Tavanlar'ın erken finali ile 8.bölümde tekrar Gönül Dağı dizisine dönme haberleri yapılan Utku Ateş için TRT'nin yayınlandığı yeni sezon duyurusunda herşey ortaya çıktı. Utku Ateş yani Gönül Dağı'nın romantik Serdar karakteri ikinci sezonda şimdilik dizide olmayacak. Belki ileri mümkün olabilir ama şu an için cevap net bir şekilde "hayır" oldu.

Bir diğer haber ise dizide Elif karakterine can veren Zümre Meğreli yerini korudu. Bakalım yeni sezon bize neler gösterecek. Yakın bir zamanda yayına alınması beklenen yeni sezonun ilk bölümünde izleyicileri İstanbul'dan bir süpriz bekliyor.

Bizden demesi...



Gönül Dağı