EDHO'da Şok Gelişme : Bitti!

EDHO'da Şok Gelişme : Bitti!

Bir süredir yapımcı ve kanal arasındaki kriz ile boğuşan ve geçtiğimiz günlerde olumlu haberin çıktığı ifade edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi şimdilik yayın hayatını sonlandırdı.

İlgili habere kaynak gösterilen paylaşım ise dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'dan geldi. Oktay Kaynarca resmi hesabından bir açıklama yayınlandı.

İlgili açıklama şu şekilde: "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın değerli izleyicisine; yayına başladığımız ilk günden itibaren hiç eksilmeyen ilginize, sevginize, bizi ailenizden birileri olarak görmenize, sorgusuz sualsiz yüreklerinize kazırcasına sahiplenmenize, son ana kadar devam etmesi için beslediğiniz umutlarınıza sonsuz teşekkür ederim... Yedi yıl birlikte yol yürüdüğüm, birçok rekoru, başarıyı, mutluluğu, acıyı, sevinci birlikte yaşadığım ‘EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ’ ekibinin en büyüğünden en küçüğüne, emeği geçen bütün arkadaşlarıma; son dönem yaşanan bütün olumsuzluklara karşı duruş biçiminiz, etik tavrınız, iş disiplininiz ve yaşadıklarınıza rağmen sabrınız için yüreklerinizden öpüyorum. Ellerinize yüreklerinize sağlık. Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoşçakalın…"

Açıklama sonrası dizinin başka bir kanalda yayınlanma olanağı üzerine yapılan konuşmalar büyük bir ihtimal ile gerçek olmayacak gibi görünüyor.

7. sezonuna başlamasına ramak kala veda eden dizinin, kemik bir kitlesi oluşmuştu.

edho dizisi



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz