Çukurova'da İbrahim Çelikol Sete Çıktı!

Çukurova'da İbrahim Çelikol Sete Çıktı!

İbrahim Çelikol rahatsızlığını atlatarak sete çıktı. Bir Zamanlar Çukurova’nın dördüncü sezonuna yeni adapte edilen ünlü isim seriye yeni bir can getirecek.

Ülnlü oyuncu, Çukurova’nın iş ve cemiyet hayatına hızlı bir giriş yapacak olan ve ‘Hakan Gümüşoğlu’ adı ile anılan bir karakteri canlandıracak. Üç sezon boyunca yayınlandığı günün reyting sıralamalarının hep üst kısımlarında kalan dizinin bazı oyuncuları diziden ayrılmıştı.

Bu kayıpları bir şekilde çözmek isteyen yapımcı firma ve kanal, yeni isimler ile yollarına devam edecek. Dizi başladığında belirlenen 3 başrol oyuncusunda sadece bir tanesi dizide halen görev yapmaya devam ediyor.

Karaktere yazılan hikayede, İhtiraslı, savaşçı, gözü pek kişiliğiyle öne çıkan Hakan Gümüşoğlu, Çukurova’daki pek çok ismin tam tersi, tüm zenginliğini kendisi elde etmiş bir işadamı olarak güçlü bir figürü ifade ediyor. İzmir’de başlayan yaşamı, üniversite yıllarında Berlin’de bir dönem Demir Yaman ile kesişmiş. Ve yıllar sonra Demir’in hayatında kaynağı bilinmeyen düşmanlıkları ve Demir’le üniversite yıllarına uzanan bağı ile hikayenin karanlıkta kalmış düğümlerini çözerek Çukurova’nın altını üstüne getirecek.



Bir Zamanlar Çukurova