Yükleniyor...

Yükleniyor...

Bir Sevdadır Dizisi Sete Çıktı

Bir Sevdadır Dizisi Sete Çıktı

İsmi ilk olarak Ağlayan Gelin olarak belirlenen ve set öncesi ismini Bir Sevdadır yapan TRT'nin yeni dönem dizilerinden birisi daha sete çıktı. TRT 1'in dikkat çekici yapımlarından birisi olması beklenen Bir Sevdadır dizisi, etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla şimdiden konuşulan bir yapım haline geldi.

Dizinin sosyal medya hesapları aracılığıyla paylaşılan ilk kare, başrolde yer alan Feyyaz Şerifoğlu (Yasin) ve Sude Zülal Güler'in (Yeşil) bulunduğu bir fotoğraf oldu. Bu ilk kare, Yeşil ve Yasin'in dünyasına dair izleyicilere küçük ipuçları sunarken, sosyal medyada geniş bir beğeni topladı. TRT 1'in yeni dizisi olan 'Bir Sevdadır'ın çekimleri resmi olarak başlamış durumda. Bilindiği üzere Sude Zülal Güler hali hazırda yine bir TRT dizisi olan Gönül Dağı'nda Yeşim adlı karaktere can vermekteydi. Görünen o ki dizinin ilerleyen bölümlerin bir veda yaparak Bir Sevdadır dizisinde başrol üstelenecek.

Dizinin başlama tarihi, kadrosundaki oyuncular, konusu ve dizi hakkında merak edilen birçok soru sosyal medyada dolaşmaya başladı. 'Bir Sevdadır' dizisi ne zaman başlayacak, kadrosunda hangi isimler var, dizinin konusu nedir, uyarlama mı, nerede çekiliyor gibi sorular izleyiciler tarafından sıkça dile getiriliyor. Fakat bu konu ile ilgili henüz net bir duyuru yapılmamış durumda... Fakat tahminlerimize göre dizinin Ocak ayı sonlarında ekranlarda olması bekleniyor.



Bir Sevdadır