Yükleniyor...

Yükleniyor...

Agah Beyoğlu Geri Döndü

Agah Beyoğlu Geri Döndü

Normal şartlar altında Disney Plus için üretilen Şahsiyet dizisi platformun Türkiye'deki içeriklerden çekilme kararı nedeniyle GAIN'e transfer olmuştu. Bugün itibari ile ilk iki bölümü yayınlanan dizi geçtiğimiz sezonda huzur evinde bıraktığımız Agah Beyoğlu'nun hikayesine daha derinden odaklanıyor.

Dizinin ikinci sezonu, 10 bölümden oluşuyor olmasının yanısıra kadroda yeni isimleri de göreceğiz. Diziye geçen sezondan sonra Erdal Özyağcılar, İlker Aksum ve Burhan Öçal gibi isimler ekleniyor.

Peki Agah Beyoğlu Kimdi?

Agâh Beyoğlu, emekli bir adliye memuru olarak İstanbul'un en kalabalık ve canlı semti Beyoğlu'nda yalnız ve sakin bir hayat süren biridir. Kızı yurtdışında yaşarken, eşi yıllar önce vefat etmiştir. Agâh'ın monoton yaşamı, kendisine konulan Alzheimer Başlangıcı teşhisiyle altüst olur. Bu hastalık nedeniyle zamanla tüm anılarını kaybedecektir. Ancak Agâh, bu gerçekle başa çıkmak için ilk başta zorlansa da, unutmanın bir fırsat olabileceğini keşfeder.

Yıllardır planladığı ancak sürekli ertelediği bir cinayeti işlemek için bir fırsat bulur. Çünkü işleyeceği suçu gelecekte hatırlamayacak, hatırlamadığı için de vicdan azabı çekmeyecektir.



Şahsiyet